Forbrukslån.com

Sammenlign forskjellige långivere og velg mellom gjeldende lånetilbud her

Forbrukslån.com er en nettside og tjeneste som er eid av STK FINANS AS som også står bak Lånemegleren. STK FINANS er et norsk selskap som ble etablert i 2014. Selskapet omsatte for 29 millioner i 2017 og har 9 ansatte. Forbrukslån.com er en nettside som har spesialisert seg på sammenligning og formidling av forbrukslån til norske privatpersoner.

Om Forbrukslån.com

Forbrukslån.com ble lansert i august 2018 av STK FINANS AS. Forbrukslån.com fikk mye presseomtale da den ble lansert. Grunnen var at STK Finans hadde betalt 1 million kroner for domene. Prisen satte nesten ny rekord i Norge, bare slått av NAV.NO. Kjøpet fikk omtaler i store aviser som DN, E24 og NRK. STK FINANS AS eier i tillegg til Forbrukslån.com, den litt mer kjente tjenesten Lånemegleren.no.

Forbrukslån.com er en portal for deg som ønsker å sammenligne forbrukslån på en god og effektiv måte. Forbrukslån.com får betalt av bankene, det betyr at du kan bruke tjenesten helt gratis.

Adresse:

Forbrukslån.com er en 100 % digital tjeneste. Det betyr at de ikke tar imot søknader ved oppmøte. Adressen er Østensjøveien 36, Oslo.

Forbrukslån.com sine produkter

Forbrukslån.com tilbyr flere ulike låneprodukter. De tilbyr forbrukslån uten sikkerhet og refinansiering med sikkerhet. Forbrukslån.com samarbeider med over 16 banker på lån uten sikkerhet, dette gjør dem til en av de mest dekkende aktørene på markedet.

I tillegg til lån uten sikkerhet så tilbyr Forbrukslån.com refinansiering med sikkerhet til deg som har betalingsproblemer eller ikke får lån i vanlig bank. Forbrukslån.com tilbyr i tillegg billån fra AS FINANCIERING, som er en del av Sparebank Øst.

Forbrukslån.com sine samarbeidspartnere

Forbrukslån.com samarbeider med nesten alle bankene som har spesialisert seg på forbrukslån. Vi skulle gjerne sett at de samarbeidet med Bank Norwegian og SBanken. Bank Norwegian samarbeider kun med et fåtall agenter og SBANKEN har ingen samarbeid så langt vi kjenner til. Du er uansett garantert et konkurransedyktig tilbud fra Forbrukslån.com.

Hvem kan søke om lån hos Forbrukslån.com?

For å kunne søke lån hos Forbrukslån.com så må du være over 20 år, tjene minimum 200 000 og du kan heller ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger. Selv om du oppfyller disse kravene så kan de forskjellige kravene variere noe hos hver bank. Forbrukslån.com vil kun sende søknaden din videre der du oppfyller alle minimumskrav.

Hvor mye kan du søke om i lån?

Forbrukslån.com tilbyr opptil 500 000,- i forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Hvor mye du faktisk kan få i lån avhenger av hvordan din økonomi er og hvordan banken(e) vurderer dette.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

Du kan få opptil 5 år på nye forbrukslån. Dersom du søker om en refinansiering så kan du få helt opp til 15 års nedbetalingstid.

Hvordan er søknadsprosessen?

Søknadsprosessen er ganske enkel. Du må fylle ut et søknadsskjema, dette tar deg rundt 2 minutter. Deretter så vil Forbrukslån.com sende deg en lenke til det de kaller “Minside”. Her vil du kunne følge med på alle lånetilbud som Forbrukslån.com innhenter til deg. Du velger selv hvilket lånetilbud som passer best til deg.

Etter at du har valgt lånetilbudet som du ønsker vil banken du valgte sende deg en lenke hvor du kan signere lånetilbudet med BANKID. Når du har signert lånetilbudet vil banken verifisere informasjonen du har oppgitt og hvis alt stemmer blir lånet utbetalt.

Kundeservice hos Forbrukslån.com

Forbrukslån.com har samme kundeservice som Lånemegleren. Her sitter det norske medarbeidere som hjelper deg med dine spørsmål før du skal søke og eventuelle spørsmål du måtte ha etter du har søkt.

Hvilken rente tilbyr Forbrukslån.com?

Forbrukslån.com tilbyr renter fra 7,49% og oppover. Forbrukslån.com har dermed en av de beste rentene som finnes på markedet. Det er viktig å nevne at det kun er noen veldig få som faktisk får den beste renten. Hvilken rente du får er avhengig av hvilken økonomi du har og hvor mye risiko banken tror et lån til deg bærer.

Er Forbrukslån.com trygt?

Ja, Forbrukslån er trygg. På nettsiden så opplyser Forbrukslån.com at informasjonen ikke blir lagret, at søknadsskjema er kryptert og at de er forsikret.

Hva syntes andre om Forbrukslån.com?

Tjenesten til Forbrukslån.com er ny, det finnes derfor svært få omtaler eller anmeldelser av tjenesten. Det at det ikke finnes noen negative omtaler etter over 6 måneder på markedet er veldig positivt. STK FINANS AS som eier Forbrukslån.com, eier også Lånemegleren.no. Lånemegleren har svært gode omtaler og har vært operativ i over 5 år.

Vår konklusjon

Forbrukslån.com er en låneformidler som har kastet det blå og vanlige designet med et ferskt design. Tjenesten er veldig intuitiv og vi liker godt at vi selv velger hvilket lånetilbud vi vil ha. Rentebetingelsene virker å være svært konkurransedyktige.

Hvis du skal søke forbrukslån, da kan vi absolutt anbefale Forbrukslån.com. Det er en tjeneste som er ryddig og som er drevet på en veldig god måte.