Lånemegleren

Lånemegleren
Lånebeløp:
5 000 - 500 000 kr
Rente:
8.99 - 31.30%
Løpetid:
15 år
Eksempel: 13,75% eff. rente, 12,90% nom. rente, 100 000, 5 år, etabl. gebyr 950, kost 37 505, tot 137 505
Til låneskjema
Annonse

Lånemegleren.no er en tjeneste som er eid og driftet av STK FINANS AS. Lånemegleren er en tjeneste som lar deg enkelt sammenligne lån og finne det lånet som passer best til deg. Lånemegleren finnes i Norge, Sverige og Danmark. I følge Proff.no har STK FINANS 9 ansatte og omsatte for 30 millioner i 2017.

Om Lånemegleren

Lånemegleren et selskap som er eid av STK FINANS AS. STK FINANS ble stiftet i 2014 av Stian Tolleshaug. Selskapet er en låneagent, det betyr at de videreformidler søknaden din til bankene. Selskapetfår betalt av bankene de samarbeider med. Det betyr at Lånemegleren er gratis for deg som kunde å bruke.

Adresse

De har adresse Østensjøveien 36. De tar ikke imot søknader ved oppmøte, kun digitalt.

Lånemegleren sine produkter

Lånemegleren tilbyr flere forskjellige typer lån, men de er aller størst på lån uten sikkerhet. Her samarbeider de med over 15 banker som alle tilbyr lån uten sikkerhet. I tillegg til lån uten sikkerhet så tilbyr Lånemegleren refinansiering med sikkerhet, billån uten sikkerhet og normalt billån.

Samarbeidspartnere

For at det skal være verdt å bruke en agent så må agenten ha nok samarbeidspartnere. Lånemegleren har nesten alle banker i Norge som spesialiserer seg på forbrukslån. Det eneste store minuset er at de ikke har Bank Norwegian eller SBanken, som begge er store og viktige aktører på forbrukslån.

I tillegg til forbrukslånsbankene så samarbeider STK FINANS AS med Bluestep , som gir lån til folk med betalingsanmerkninger og AS Financiering som tilbyr ordinære billån.

Hvem kan søke?

I utgangspunktet så kan alle søke om lån hos Lånemegleren men de videreformidler kun søknadene som oppfyller bankene sine minimumskrav. Du må ha en skattepliktig inntekt på over 200 000,-, du bør være over 20 og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Hvis man har betalingsanmerkninger så kan man fortsatt søke om lån, men du må da ha bolig som du kan sette som sikkerhet.

Hvor mye kan du søke om?

Lånemegleren tilbyr opp til 500 000,- i forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. De tilbyr opp til 15 års nedbetalingstid, lover og regler bestemmer hvilken nedbetalingstid du kan få.

Hvordan er søknadsprosessen?

Søknadsprosessen hos Lånemegleren er brukervennlig og forståelig. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema, Lånemegleren sender denne informasjonen videre til bankene som de samarbeider med. Noen banker svarer på søknaden med en gang, men det kan ta opptil 30 minutter før en søknad er ferdigbehandlet. Utenfor normal arbeidstid vil gjerne søknader være ferdig behandlet innen 09:00.

Når du søker om lån, får du tilgang til “MinSide”. Her kommer alle lånetilbudene som Lånemegleren innhenter for deg. Når søknaden din er ferdigbehandlet velger du selv hvilket lånetilbud som passer best for deg.

Etter at du har valgt lånetilbud så tar banken over. Banken vil da kreve at du signerer lånetilbudet med BANKID og de vil verifisere informasjonen du har oppgitt. Denne prosessen tar alt fra noen timer til et par dager, avhengig av hvilken bank du har valgt.

Har Lånemegleren norsk kundeservice?

Ja, Lånemegleren har topp kundeservice fra 09:00 til 16:00. De kan hjelpe deg med alt som har med din søknad å gjøre, både før og etter du søker. De tilbyr ikke en chatløsning, men du kan sende en epost til dem.

Er det trygt å søke hos Lånemegleren?

Ja, det er trygt hos Lånemegleren. De har forsikringer, krypteringer og er strengt regulert av bankene. De selger ikke informasjonen din videre til andre, men hvis du samtykker til markedsføring så vil de kontakte deg frem i tid. Hvis du ikke ønsker å få markedsføring tilsendt fra Lånemegleren, da klikker du nei når du skal søke.

Hva sier andre om Lånemegleren?

I følge nettsiden Bytt.no så har Lånemegleren 3 stjerner basert på en anmeldelse. I følge Google så har Lånemegleren 3 stjerner basert på 4 anmeldelser. På Facebook har de 1 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser. Flere nettsider som tester banker og agenter gir Lånemegleren 5/5. Ser man på de negative anmeldelsene så går de fleste av disse på at de har mottatt en SMS/epost. Hvis man krysser av riktig når man søker så bør ikke dette være et problem for noen. Vi går ut fra at de følger reglene for GDPR og personvern.

På alle negative anmeldelser så har Lånemegleren svart på alle kommentarene og tatt kontakt med de som ikke var fornøyd. Dette viser at Lånemegleren er opptatt av at du skal ha en god opplevelse og ikke ønsker at du skal være misfornøyd med tjenestene.

Hvilken rente tilbyr Lånemegleren?

Lånemegleren er en videreformidler av lån, og det er derfor ikke de selv som setter renten. De tilbyr renter fra 7,99% og helt opp til over 20 %. Hvilken rente du får avhenger av hvor mye risiko du er for banken, kombinert med størrelsen på lånet ditt og hvor lang tid du ønsker å bruke på å nedbetale lånet. Og naturligvis hvilken bank du ender opp hos.

Vår konklusjon

Det finnes veldig mange agenter og banker som alle vil ha søknadene dine. Vi mener at det er ingen grunn til å søke direkte hos en bank lenger, du kan heller bruke en agent. Da er du sikret at du får et konkurransedyktig lånetilbud. Lånemegleren er definitivt en av de bedre agentene på det norske markedet. De har et utrolig stort utvalg av banker som alle vurderer forskjellig.

Vi har testet både søknadsskjema, MinSide og kundeservice. Vår opplevelse er at de tilbyr en rask, smart og enkel løsning. I tillegg så har de en upåklagelig kundeservice som hjelper deg fra A til Å.

Din informasjon er sikker og forsikret hos denne aktøren. Dette er veldig viktig detalj som gir dem ytterligere kredibilitet. Vår konklusjon er at du kan søke om lån hos Lånemegleren, trygt og enkelt.

Til låneskjema ANNONSE