Santander

Santander
Lånebeløp:
30 000 - 350 000 kr
Rente:
8.2 - 28.8%
Løpetid:
10 år
Eksempel: 15,79 % eff. rente, kr 95 000, 2 år, kostnad kr 15 045, totalt kr 110 045, etabl. gebyr kr 950
Til låneskjema
Annonse

Santander eller Banco Santander som noen i verden kjenner den som, er Europas andre største bank målt i markedsverdi. Banken har over 186000 ansatte og over 102 millioner kunder globalt. I Norge er banken først og fremst mest kjent for sine billån, kredittkort og forbrukslån.

Om Santander Norge:

I Norge heter banken “Santander Consumer Bank”. Banken er en av Norges topp 10 banker i størrelse målt i forvaltningskapital. Santander Consumer Bank finnes i hele Norden, men er organisert med hovedkontoret i Oslo. De er den største aktøren på bilfinansiering i hele Norden, med hele 128 milliarder kroner i utlån.

For noen er kanskje Santander mest kjent for sine sponsorater fra UEFA Champions League, La Liga eller skilaget Team Santander som var aktivt helt til 2018.

Adresse:

Strandveien 18, 1366 Lysaker.

Hvilke produkter tilbys?

Santander har et bredt spekter av finansprodukter. De tilbyr sparing, bilfinansiering, leasing av bil, kredittkort og forbrukslån. Veldig mange anser Santander som en bilbank, men de er faktisk en av de større bankene på forbrukslån, målt i antall kunder.

Hvordan er renten til Santander?

Santander tilbyr en meget konkurransedyktig rente. Den starter på 7,9% og går helt opp til 16,25. Gjennomsnittet ligger et sted mellom disse punktene. Santander har et godt rykte på seg når det kommer til gode renter på forbrukslån og bør være konkurransedyktige. Man bør uansett alltid søke flere steder samtidig for å sikre seg det beste tilbudet som er å oppdrive på markedet.

Hvordan kan jeg søke om lån hos Santander?

Den enkleste måten å søke om lån hos Santander er å søke direkte, du kan gjøre det ved å klikke her. De aller fleste agenter samarbeider med denne banken, så man kan også søke igjennom en låneformidler. Det vi anbefaler er å søke direkte hos Santander og deretter sammenligne med eventuelle tilbud fra en agent.

Hvordan er søknadsprosessen?

Det tilbys en veldig enkel og brukervennlig søknadsprosess. Du må fylle ut et enkelt søknadsskjema, banken kommer tilbake med et eventuelt tilbud eller avslag veldig raskt. Dersom du får godkjent lånetilbudet av banken så vil banken verifisere opplysningene du har oppgitt og hvis alt stemmer så vil lånet gå til utbetaling. Utbetalingen skjer veldig raskt hos Santander og til faste tider.

Hvor mye kan man låne?

Banken tilbyr forbrukslån fra 10000,- og opp til 350 000,-. Dette er 150 000 lavere enn de fleste andre banker tilbyr.

Nedbetalingstid

Santander tilbyr opptil 5 år på nye forbrukslån og opptil 15 års nedbetalingstid på refinansiering.

Er det trygt?

Ja, det er absolutt trygt å låne penger her. Dette er en av de største bankene i Europa, de må sikkerhet høyt. I tillegg så kan du være sikker på at Santander er en ansvarlig bank. De har et kjempe stort merkenavn å ta vare på og derfor må de ta avgjørelser deretter.

Hvem kan søke om lån?

Santander er en bank for alle men de er opptatt av at du skal ha økonomi til å låne penger. De har derfor noen veldig enkle regler. Du kan ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger, du må tjene over 200 000,- og du må være over 23 år.

Alternativer til Santander?

Santander er en god bank, men man bør alltid gjøre grundige undersøkelser. Som nevnt mener vi det er lurt å søke hos en agent som samarbeider med Santander. Her kan du da søke flere steder og se hvilken rente som er best. Selv om vi ikke har kjennskap til nøyaktig hvordan denne banken opererer, vet vi om tilfeller der banker opererer med forskjellige priser på kunder som kommer fra partnere og kunder som kommer direkte.

Det finnes i tillegg en hel del banker som kan være gode alternativer til Santander. De er alle sammen på jakt etter nye kunder og kniver om å få deg som kunde.

Vår konklusjon

Dette er en seriøs og ryddig tilbyder av forbrukslån. De er opptatt av å fremstå rikti og være ansvarlige. Det er nok grunnen til at de ikke tilbyr lån opp til 500 000,- blant annet, da de antagelig har vurdert store lån som uansvarlig. Hvis du skal ha forbrukslån, er Santander blant de naturlige stedene å søke, enten direkte eller igjennom en formidler.

Til låneskjema ANNONSE