Nye forbrukslån 2019

23 mai, 2019

2019 er nok et spennende år for bankbransjen, der forbrukslån er en av de lånetypene i Norge som opplever den største veksten. Da er det kanskje ikke så rart at nye aktører ønsker å etablere seg på markedet – og vi ønsker de naturligvis velkommen med åpne armer!

For jo større konkurranse, jo bedre vil det være for deg som kunde. Det betyr riktignok flere valgmuligheter og mer surr, men det gjør det enklere å skille klinten fra hveten. Når vi nå skriver 2019 så vil ikke banker som tilbyr dårlige forbrukslån overleve lenge, ettersom konkurransen og bevisstheten blant kundene har blitt såpass bra.

Ovenfor har vi en liste som vi kommer til å oppdatere ved å legge til nye forbrukslån etter hvert som de lanseres. Alle disse vil bli presentert med et renteeksempel og vi vil i de fleste tilfeller også ha en omtale av den aktuelle banken slik at du kan få ytterligere informasjon.

Nye forbrukslån – Forbrukslån.com og Lånemegleren

Du har helt sikkert kjennskap til nettbutikken Komplett.no, som er størst på elektronikksalg over nettet i Norge. Eierne av selskapet har startet internettbank – og den heter følgelig Komplett Bank. Forbrukslån er en av de mest populære tjenestene fra banken, som ble opprettet i 2014.

Et forbrukslån fra Komplett Bank har en snittrente på 16,90%, noe som skulle gjøre aktøren til en verdig konkurrent med de allerede etablerte bankene. Dessuten kan man låne inntil kr 500 000, og bruke hele 12 år på å nedbetale gjelden.

De nyeste forbrukslånene i 2019 er nokså mange, men vi vil spesielt nevne Forbrukslån.com som kommer fra STK Finans og broren til Lånemegleren.no.