Klikklån

Klikklån
Lånebeløp:
10 000 - 40 000 kr
Rente:
12.90 - 29.41%
Løpetid:
5 år
Eksempel: 24,24% eff. rente, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506
Til låneskjema
Annonse

Klikklån er en tjeneste som er levert av Thorn Finans. Veldig mange kjenner nok til Thorn fra når de markedsførte vaskemaskiner, TV og andre elektroniske artikler på avbetaling. Thorn driver fortsatt med produktfinansiering men har samtidig blitt en betydelig aktør innenfor markedet for smålån. Denne aktøren er en del av nettopp denne satsningen.

Om Klikklån/Thorn Finans AS

Klikklån er eid av Thorn Finans AS. Thorn Norge ble stiftet i 1973 og omsatte i 2017 for 167 millioner kroner. Thorn har 35 ansatte. Thorn Finans AS er eid av det danske selskapet  Leasy A/S. Thorn selger elektronikk på avbetaling og er en tilbyder av lån uten sikkerhet. Denne aktøren er altså en av av ganske mange lånetjenester i Thorn og Leasy A/S.

Adressen

Adressen er Grensesvingen 9, 0661 Oslo.

Hva er et Klikklån?

Et klikklån er et lån fra 5000 og helt opp til 40 000. Dette er et lån uten sikkerhet som betyr at du kan bruke dette på akkurat hva du selv vil. Selv om dette er et smålån, har de fokus på å gi ansvarlig lån hvor din økonomi står i fokus. Med det menes at de ikke ønsker å gi lån som kan få deg i en økonomisk ustabil situasjon.

Hvordan er renten?

Renten til Klikklån starter på litt over 9% effektiv og så går den helt opp til over 20%. Hvilken rente du får avhenger i stor grad av hvilken score du får på kredittvurderingen din. Dette er forholdvis gode renter hvis man sammenligner med andre tilbydere av smålån som gjerne har en rente på flere 100%.

Hvordan kan jeg søke og hvordan er prosessen?

Det er veldig enkelt å søke om et Klikklån. Alt du trenger å gjøre er å klikke på vår henvisning, så tar vi deg direkte til søknadsskjemaet. Man får svar på søknaden nokså raskt og alt du trenger å gjøre er å vente.

Dersom du får godkjent din søknad om et forbrukslån fra Klikklån behøver du bare å signere gjeldsbrevet som banken sender til deg. Når det er gjort legges lånet ut til utbetaling. Her har de automatisert så mye som mulig for å kunne betale ut lånet ditt så raskt som mulig.

Hvem kan søke om Klikklån?

For å kunne søke må du være over 20 år, bodd 3 siste årene i Norge og du kan selvfølgelig ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Vilkår for Klikklån:

  • Aldersgrense: 20 år
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Norsk statsborger (eller bodd her i minst tre år)

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan helt opp til 40000,- kroner.

Hvor lang nedbetalingstid?

Klikklån har opptil 60 måneder nedbetalingstid, det betyr at du kan låne over maksimalt 5 år.

Er det trygt å låne penger her?

Klikklån er eid av en seriøs og regulert aktør, det er dermed veldig trygt å bruke tjenesten til Thorn Finans og deres lånetjenester.

Vår konklusjon

Klikklån er et friskt pust blant tilbydere av smålån. Denne banken gir deg den samme renten som andre har på større forbrukslån. Det har vært vanskelig for oss i BesteForbrukslån.com å anbefale mange av tilbyderne av smålån uten sikkerhet, men Klikklån kan vi anbefale. Grunnen til at vi kan anbefale dette lånet, er fordi de tilbyr gunstige rentebetingelser, klare betingelser og ikke minst så er de eid av en større etablert aktør.

Klikklån passer perfekt til deg som ønsker å låne en lav sum til en rente som som ikke vil figurere i skrekkeksempler i media. Vi anbefaler imidlertid selvfølgelig alltid at du søker flere steder samtidig, slik at du alltid velger det beste lånetilbudet.

Til låneskjema ANNONSE