Hvor mange norske banker tilbyr forbrukslån?

21 juni, 2019

Det er de frittstående finansieringsselskapene og internettbankene som gjør det best innenfor forbrukslån på det norske markedet, men det er fullt mulig å søke om et slikt lån hos den lokale sparebanken din. Men hvem gir deg egentlig de aller beste betingelsene når du skal ta opp et slikt lån? Her er våre beste anbefalinger.

Store banker som tilbyr forbrukslån

Selv om man oftest hører om rene internettbanker som Komplett Bank og Bank Norwegian når det kommer til norske forbrukslån, så har også de norske bankene tilbydd slike lån i en årrekke. Man kan for eksempel søke om forbrukslån gjennom DNB dersom man er kunde der, eller hos SpareBank1 når man fyller 23 år. Sistnevnte har også et spesielt tilbud til deg som er mellom 18 og 23 år der du kan søke om å låne inntil kr 50 000. Andre norske storbanker har også lignende tilbud til deg som er kunde hos banken.

Men hvor bør man søke?

Uansett om norske banker tilbyr forbrukslån til sine kunder, så anbefaler vi alltid at man søker om et av våre anbefalte lån. I stor grad vil man da få bedre rentebetingelser, og i det store bilde sitte igjen med mindre utgifter til renter og gebyrer. Samtidig er søkekriteriene noe mer overkommelige hos de rente internettbankene. Hos Bank Norwegian er eksempelvis aldersgrensen for å søke om forbrukslån på kun 18 år.