Ferratum

Ferratum
Lånebeløp:
1 000 - 30 000 kr
Rente:
199.87 - 199.87%
Løpetid:
5 år
Eksempel: 199,87% eff. rente, 30.000,-, o/12 mnd, estm. månedsbeløp: 3900kr, Total: 48.688
Til låneskjema
Annonse

Ferratum Group er en internasjonal tilbyder av mindre forbrukslån som har fått navn som SMS lån, minilån eller mikrolån. De er etablert i over 22 land men har et eget kontor i Norge som er ledet av norske Stine Marie Brosø.

Om Ferratum Group

Ferratum Group ble stiftet av Jorma Jokelo, en finsk seriegrunder som har studert regnskap. De har spesialisert seg på å automatisere slik at de kan gi raske lån til mindre bedrifter og privatpersoner. Siden stiftelsen har Ferrratum etablert seg i over 22 land i både Europa, Sør Amerika, Nord Amerika og APAC-regionen.

Adresse:

Ferratum er en 100% digital bank og de tar ikke imot kundebesøk. Adressen er Strandveien 15, Lysaker, men hovedkontoret er i Malta.

Hvilke produkter tilbys?

Ferratum tilbyr mindre forbrukslån som betales ut på dagen. Dette er et lån uten sikkerhet, og banken kaller det selv “fleksikreditt”. Ferratum sitt forbrukslån er den enkleste formen for forbrukslån. De krever ingen dokumentasjon og de har som mål å betale ut pengene på dagen, selv om dette naturligvis kommer an på når du søker.

Hvordan er rentene?

Rentene til Ferratum er høy i forhold til normen i Norge, det er ikke uvanlig med over 250% effektiv rente. Grunnen til den høye renten er at de tar mye mer risiko enn tradisjonelle forbrukslånsbanker. Lånetjenesten har som mål å betale deg ut pengene så raskt som mulig og dette tar de seg godt betalt for.

Hvordan kan jeg søke om lån?

Du kan enkelt søke om lån ved å klikke på lenken her, eller du kan finne en agent som samarbeider med Ferratum. På deres nettsider finner du søknadsskjemaet som du deretter fyller ut.

Hvordan er søknadsprosessen?

Hos Ferratum er søknadsprosessen veldig enkel. Du fyller ut søknadsskjema og de vil deretter gi deg svar med en gang om det blir innvilget. Tjenesten bruker ikke tid på å verifisere opplysningene du oppgir, når lånet er godkjent blir pengene tilgjengelig med en gang. Pengene blir tilgjengelig på din brukerkonto du har registrert, og du kan deretter enkelt overføre midlene til din egen bank (dersom det er ønskelig).

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan få låne opp til 30000,- kroner, men dette er også en av få tjenester hvor du kan låne så lite som 1000 kroner. Tjenesten er dessuten fleksibel, som betyr at du kan legge til mer lån etter hvert som du har vist at du kan betale tilbake månedlig.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

Ferratum er ikke et lån du burde ha over lenger tid, derfor anbefaler vi at du betaler tilbake så snart som mulig. Første fakturaen kommer etter 15 dager. Vi anbefaler at du betaler ned kreditten så raskt som mulig. Hvis du skulle ha problemer med å betale tilbake, så kan du etter 4 måneder søke om betalingsutsettelse. Du kan kun ha 2 betalingsutsettelser per 12 måneder.

Selve nedbetalingstiden kommer an på lånebeløpet. For 30 000 kroner kan du låne i 12 måneder.

Er det trygt å låne penger her?

Ja, det er trygt å låne penger hos Ferratum. De er en seriøs aktør som setter sikkerhet høyt for sine systemer. Pass imidlertid på den høye renten – sørg for å nedbetal kreditten så raskt du kan.

Alternativer til Ferratum?

Det finnes veldig mange gode alternativer til Ferratum, men de aller fleste betaler ikke ut like raskt. Disse små lånebeløpene er dog ganske like et kredittkort, hvor du også kan få rentefrie dager. Dette kan være gode alternativ dersom du ikke er avhengig av å få pengene på kontoen (nesten) med en gang.

Vår konklusjon

Ferratum tilbyr raske forbrukslån men til en svært kostbar pris. De tar mye høyere renter enn det en ordinær forbrukslånsbank tilbyr. Det er derfor veldig vanskelig for oss i BesteForbrukslån.com å anbefale Ferratum, med mindre du trenger penger veldig raskt eller at du ikke får lån andre steder.

Velger du å låne penger her, vil vi understreke at dette er en gjeld du er nødt til å prioritere å betale tilbake så raskt som mulig. Dersom du ikke får til dette, anbefaler vi deg å se om du kan få en refinansieringsavtale etter noen måneder.

Til låneskjema ANNONSE