Axo Finans

Axo Finans
Lånebeløp:
10 000 - 500 000 kr
Rente:
6.81 - 24.4%
Løpetid:
15 år
Eksempel: 15,9% eff. rente, 100000 kr, 5år, Kost 40256, Tot 140256
Til låneskjema
Annonse

Axo Finans, også kjent som Axo.no, er en av de største låneformidlere i det norske markedet. Axo er en tjeneste som lar deg enkelt sammenligne lån og finne det lånet som passer best til deg. Lånemegleren opererer i Norge så vel som i Sverige og Danmark.

Om Axo Finans Norge

Axofinans er en låneformidler med lang fartstid på det norske markedet. Det ble grunnlagt allerede i 2008, og har fulgt den samme forretningsmodellen hele tiden. Det er med dette et betydelig antall nordmenn som har fått lån gjennom Axo.no.

Adresse

Adressen er Fridtjof Nansens plass 7, 0160 Oslo

Axo Finans sitt låneprodukt

Axo Finans er som nevnt en låneformidler, også kalt låneagent. Som sådan gir de ikke lån selv, men videreformidler din låneanmodning til et visst antall samarbeidende banker. Hver av disse foretar en selvstendig vurdering av søknaden. Tjenesten fra Axo Finans vil være gratis for deg, ettersom de får provisjon når du velger å akseptere et av lånene du får tilbud om.

Låneproduktene er vanlige forbrukslån og lån til refinansiering.

Samarbeidspartnere

Som låneagent samarbeider Axo Finans Norge med over 20 banker, som de har anledning til å videresende søknaden til. Blant disse finner vi tungvektere som Bank Norwegian, Santander Consumer Bank og Nordea direct.

Hvem kan søke om lån her?

Søkere må kunne vise til registrert liknet inntekt i Norge.

Søkere må være 25 år eller eldre.

Søkere kan ikke ha aktive inkassosaker.

Hvor mye kan man låne?

Den øvre grensen for lån du kan søke gjennom Axo Finans Norge er 500 000 kroner. Men vær oppmerksom på at det ikke er alle de samarbeidende bankene som tilbyr så høye lån. Enkelte spesialiserer seg på låneprodukter i lavere beløpsklasser.

Hvor høyt lån du endelig får tilbud om, baserer seg selvfølgelig på en individuell vurdering av din økonomi fra den enkelte långiver.

Hvordan er søknadsprosessen?

Søkndsprosessen er gjort så enkelt som det er mulig. Du fyller ut ønsket beløp og nedbetalingstid direkte på nettsiden, og blir dermed sendt videre til siden du fyller ut personalia og økonomiske forhold.

Etter at søknaden er sjekket, oversender Axo Finans Norge den til sine samarbeidende banker. Den blir behandlet som alle andre lånesøknader av hver enkelt långiver. Axo Finans sender deg deres tilbakemeledinger i retur slik at du kan velge det beste for deg.

Har Axo Bank Norge norsk kundeservice?

Ja. Du kan kontakte norskspåklig kundeservice på telefon eller chat. Du har også mulighet til å sende henvendelser på epost, og likeledes få svar på norsk.

Er det trygt?

Virksomheten til Axo Bank Norge er godkjent av Finanstilsynet. Det borger for at de overholder de bestemmelsene som gjelder for tilsvarende tjenester i Norge. I motsatt fall ville de ha mistet godkjenningen.

Vi registrerer også at de har oppdatert personvernerklæringen sin for behandling av personadata.

Det er derfor trygt å søke lån gjennnom Axo.

Hva sier andre?

Axo Finans har et stort antall anmeldelser på Trustpilot siden 2013. Med et gjennomsnitt på 4,7 av fem mulige stjerner, har de et svært godt resultat. Av nesten 3 000 anmeldelser er det 77 % som har gitt Axo Finans Norge fem stjerner,

Med tanke på at det nok er en del søkere som får avslag på lånesøknaden sin, er dette et imponerende godt resultat.

Alternativer til Axo Finans

Det er flere aktører som tilbyr forbrukslån og refinansieringslån. Mange av dem finner du her på siden.

Vår konklusjon:

Det er en del låneagenter på det norske markedet som tilbyr de samme tjenestene som Axo. Det som er felles for disse, er at ingen av dem kan gi bedre betingelser enn det de samarbeidende bankene til enhver tid kan tilby.

Den store styrken til Axo Finans er det store utvalget av samarbeidende banker. Det er ikke alle som har et tjuetalls etablerte lågivere i stallen. Det betyr at du som bruker tjenesten deres også vil få mange svar eller tilbud å velge mellom.

De svært gode tilbakemeldingene på den uavhengige tjenesten Trustpilot trekker også opp.

Slik befinner Axo Finans seg absolutt i toppsjiktet av låneformidlere i Norge.

Til låneskjema ANNONSE